Jonas se vrača na male ekrane!

Kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom bo prvič na Planetu že 4. aprila.
Oglej si celoten članek

Na Planet že naslednjo nedeljo, 4. aprila, prihaja kviz Piramida sreče! Razburljivi kviz bo vodil prekaljeni voditelj Jonas Žnidaršič, ki bo s svojo pronicljivostjo in humorjem skozi igro spremljal dva para.

Piramida sreče je popolna novost na slovenskih televizijah, v kvizu pa bo poleg znanja in poguma štelo tudi zaupanje. Poznati soigralca dovolj dobro, da nanj staviš vse, tudi usodo dobitka v kvizu, je svojevrsten izziv, med samo igro pa ne bodo na preizkušnji le znanje in živci, ampak tudi odnos s soigralcem oz. soigralko.

V prvem krogu kviza bosta morala tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na z njo povezana vprašanja. Po vsakem vprašanju ima par kratek čas za razmislek, nato pa se z vrha piramide začne valiti krogla, ki na dnu pade v prekat z različnimi vrednostmi. Če je odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega je padla žoga, tudi dobila, če pa je odgovor napačen, bo znesek odštet od do takrat prisluženega dobitka. Na koncu bo zmago slavil par, ki bo s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral največ denarja.

"Res je, odvisno bo od znanja, ampak tudi od sreče – tako kot v življenju," pravi Jonas. "Obljubim, da se bomo vsi skupaj kot ekipa zelo potrudili," dodaja in čeprav s svojimi izkušnjami ve, kaj zahteva vodenje takšnega kviza, vseeno nestrpno pričakuje premiero, ko bodo vidni sadovi dela: "Ravno tu je užitek, tu je vznemirjenje."

Prijave za najvišji kviz v Sloveniji so odprte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.