Jon Bon Jovi ni mrtev

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
Včeraj je svet preplavila vest o smrti pevca Jona Bon Jovija.
Oglej si celoten članek

Lažna vest se je najprej pojavila na strani dailynewbloginternational. Zapisali so, da je pevec umrl v New Jerseyju med svetovno turnejo. Jon Bon Jovi pa je svoje oboževalce hitro potolažil. Na Twitterju je objavil fotografijo, na kateri v roki drži list z napisom: "Nebesa so zelo podobna New Jerseyju." Pod napisom pa včerajšnji datum.

Lažni vesti o nenadni smrti zvezdnikov je vedno več. Med drugim so nepridipravi že pokopali Toma Cruisa, Willa Smitha, Britney Spears, Johna Goodmana, Paris Hilton in Eminema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.