Jokala zaradi seksa z Jakom

Foto: Žurnal24 Je Anne jokala, ker je Jake v postelji tako dober ali tako slab?
Intimni prizori v filmu Love and Other Drugs so igralko Anne Hathaway tako zelo spravili iz tira, da je potočila solze.
Oglej si celoten članek

Anne Hathaway  in Jake Gyllenhaal v filmu namreč igrata seksualno zelo aktiven par, vendar se bojita drug na drugega navezati čustveno.

"Od začetka do konca snemanja sem bila prava razvalina," je priznala Anne v intervjuju za revijo Vouge. "Mislim, da sem jokala vsak dan. Veliko bolj kot ponavadi sem v drugih iskala oporo. Navadno se zresnim, a tokrat sem se kar zlomila."

Igralstvo očitno le ni tako lahko, kot se nekaterim zdi, vendar pa se v Anninem primeru marsikomu poraja vprašanje, zakaj je zvezdnica to vlogo sploh sprejela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.