Jennifer žaluje za psom

Foto: Žurnal24 Jennifer Aniston Foto: Žurnal24 Jennifer Aniston Foto: Žurnal24 Jennifer Aniston Foto: Žurnal24 Jennifer Aniston Foto: Žurnal24 Jennifer Aniston
Jennifer Aniston je izgubila svojega zvestega spremljevalca, psa Normana.
Oglej si celoten članek

Mešanček je dočakal 15 let in pohvali se lahko z življenjem, ki zagotovo ni bilo pasje. Med drugim je bil lastnik stanovanja v New Yorku, za katero je njegova lastnica odštela pet milijonov dolarjev.

"Moški prihajajo in odhajajo. Odnosov z njimi ni mogoče primerjati z zvezo, ki jo imaš s psom – a na žalost ne živijo tako dolgo, kot bi bilo všeč nam," je pred časom povedala igralka, ki z moškimi nima sreče. Norman ji je po ločitvi od Brada Pitta ter propadlih zvezah z Vinceom Vaughnom, Gerardom Butlerjem in Bradleyjem Cooperjem zvesto stal ob strani. "Od njih se je treba prehitro posloviti. To me zelo žalosti. Njihova ljubezen je brezpogojna in ravno to ljubim."

Jennifer ima sicer še enega psa, mešanko z nemškim ovčarjem po imenu Dolly.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.