Jaz sem četrti na begu pred morilci

Foto: Žurnal24 Nepričakovana ljubezen v Johnu vzbudi nenavadne moči, ki mu omogočijo, da se soo
Ta teden je na velika platna v slovenske kinematografe prišla znanstveno-fantastična akcija Jaz sem četrti, ki si jo lahko ogledate v Ljubljani, Celju, Mariboru in Kopru.
Oglej si celoten članek

Jaz sem četrti je nenavaden in napet znanstveno fantastični triler o izjemnem mladeniču Johnu Smithu (Alex Pettyfer), ki beži pred skupino okrutnih morilcev.

S svojim osebnim varuhom ob strani neprestano spreminja identiteto in se seli iz kraja v kraj ter se trudi ostati ''neviden''; vedno je tisti ''novi'' brez kakršnih koli vezi s preteklostjo. Toda v mestecu Ohio s pomenljivim imenom Paradiž John doživi vrsto zanj povsem novih izkušenj, ki mu bodo spremenile življenje – prvo ljubezen, svoje izjemne sposobnosti in vezi z drugimi, ki so jih zaznamovale enake moči in osupljiva usoda.

Film je zanimiva in nenavadna zmes najstniške zgodbe v znanem okviru domače realnosti življenja srednješolcev, ki pa so ujeti v smrtonosni lov na človeka. Osrednji lik Johna Smitha, človeka brez imena, muči spoznanje, da sta si to, v kar je od nekdaj verjel, da je, in dejstvo, kaj v resnici je, dve povsem nasprotujoči si stvari. Odločiti se mora, ali bo realnost sprejel in se naučil živeti z njo, ali pa ne.

Film si lahko ogledate v Koloseju Ljubljana in Planetih Tuš v Celju, Mariboru in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.