Jagodni punč s cimetom in marcipanom

Foto: Norbert Tutschek
Foto: Norbert Tutschek
Brezalkoholni jagodni punč s cimetom in marcipanom lahko postrežete po božični večerji.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

Za eno skodelico, okoli 200 ml:

  • 50 g jagod
  • 150 ml pomarančnega soka
  • 1/4 cimetove skorje
  • 1 žlica marcipana
  • 1/2 limone (sok limone)

Priprava:

  1. Najprej pogrejemo jagode in pomarančni sok.
  2. Dodamo cimetovo skorjo in pustimo stati okoli 10 minut.
  3. Osladkamo z marcipanim in sokom polovice limone ter dobro premešamo.
  4. Brezalkoholni jagodni punč posrežemo še vročega.

ŠE VEČ RECEPTOV ZA kuhano vino
punč in liker najdete tukaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.