Igralka zaljubljena v 32 let mlajšo kolegico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralki Holland Taylor in Sarah Paulson sta par.
Oglej si celoten članek

Ta teden je odjeknila vest, da zvezdnica serije Dva moža in pol, 72-letna Holland Taylor, ljubi ženske. Povedala je, da je v zvezi s precej mlajšo kolegico, imena pa ni želela razkriti. V javnost pa je prišla informacija, da gre za igralko iz serije Ameriška grozljivka Sarah Paulson, ki je je od Taylorjeve mlajša kar 32 let.

Skupaj naj bi bili že več kot pol leta, je reviji Us Weekly povedal vir. Taylorjeva je sicer v intervjuju, v katerem je razkrila svojo spolno usmerjenost, tudi povedala, da sta se z dekletom že pogovarjali o poroki. "Gre za zasebno stvar. Tega ne bi naredila v javnosti. To bi videla kot simbol, obljubo, zaobljubo zvestobe. To bi bilo lepo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.