Igralec Shia LaBeouf aretiran

Foto: Žurnal24
Mladega igralca Shio LaBeoufa so zaradi vinjenosti aretirali. Zaradi prekrška bo moral pred sodnika.
Oglej si celoten članek

Shia bo moral na sodišče. © Flynet/JLP

 
Enaindvajsetletni igralec Shia LaBeouf , ki ga poznamo iz filmov Transformerji in Disturbia, je moral v zgodnjih jutranjih urah v zapor. Aretirala ga je policija, potem ko so dobili klic iz lekarne, da je tam vinjen mladenič. Slednjega so varnostniki v lekarni večkrat prosili, naj odide.

Shia je preživel nekaj ur na policijski postaji, kjer se je po navedbah predstavnice za javnost lepo vedel, bil je zelo vljuden in spoštljiv. Ker takrat ni vozil, mu tudi ni bilo treba pihati v napravo za ugotavljanje alkohola v krvi, ob sedmih zjutraj pa so ga po plačilu varščine izpustili na prostost. Konec novembra bo moral zaradi prekrška pred sodnika.

Igralec je pred kratkim končal snemanje filma Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull s soigralcema Harrisonom Fordom in Cate Blanchett . Film bo prišel v kinematografe naslednje leto.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.