Igralci režiserja rotijo, naj se vrne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralci kultne serije Twin Peaks rotijo režiserja Davida Lyncha, naj se vrne k projektu.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji serije Twin Peaks so se razveselili novice, da se njihovi junaki vračajo na male ekrane. Posneli naj bi devet delov, ki bodo predvidoma prikazani leta 2016.

Kot kaže, pa bodo morali serijo snemati brez režiserja Davida Lyncha, ki se je po sporu okoli denarja umaknil s projekta. "Odšel sem, ker menim, da scenariju niso namenili dovolj denarja,“ je svojo odločitev pojasnil filmar.

Bo Lyncha omehčal video?

Twin Peaks brez Davida Lyncha je kot dekle brez skrivnosti, kot policijska postaja brez krofov ali pita brez češenj. Tako vsaj mislijo igralci kultne serije, ki so včeraj, na 25. obletnico nadaljevanke objavili video, s katerim želijo Davida Lyncha prepričati, naj se vrne k projektu. V videu so med drugim nastopili Sherilyn Fenn, Dana Ashbrook, Sheryl Lee, James Marshall in Peggy Lipton.

Video lahko objavite tukaj.

Televizijska mreža Showtime sicer še vedno upa, da si bo Lynch premislil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.