Hugh Hefner pod preiskavo

Foto: Žurnal24 Hefa preiskujejo zaradi zabave. (Foto: Reuters)
Playboyev dvorec je trenutno pod preiskavo, saj naj bi po neki zabavi zbolelo okoli sto ljudi.
Oglej si celoten članek

Po konferenci podjetnikov v Playboyevem dvorcu se je odvijala divja zabava, ki pa je šla očitno po zlu. Številni udeleženci so se na Facebooku in Twitterju pritožili zaradi glavobolov in težav z dihanjem.

"Zastrašujoče je, da imajo vsi enake simptome. Čeprav številni menijo, da je kriva zabava, pa tega še ni mogoče potrditi," je povedal eden od udeležencev zabave. Hefnerjev dvorec je vzel pod drobnogled ameriški zavod za javno zdravstvo.

Nekateri menijo, da je zdravstvene težave pri obiskovalcih zabave povzročila naprava za proizvajanje megle. "Za to nimamo nobenih dokazov. Nihče od osebja iz dvorca nima omenjenih težav, smo pa pripravljeni sodelovati v preiskavi," je povedal tiskovni predstavnik Playboya.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.