Grozljiv oglas za spodnje perilo

Čeprav so sprva oglas za perilo podjetja Agent Provocateur cenzurirali, so sedaj cenzuro umaknili. V oglasu štiri skoraj gole vampirke napadejo žensko, vse skupaj pa je začinjeno z lezbičnimi prizori.
Oglej si celoten članek

Video Fleurs du Mal (Rože zla) promovira novo kolekcijo spodnjega perila omenjene blagovne znamke, zgleduje pa se po grozljivkah in filmih z erotično vsebino iz 50-ih let.

Po tem, ko je britanska ASA (Advertising Standards Authority) ugotovila, da oglasna vsebina ne žali gledalcev, je oglas ponovno na ogled. Na mnenje ASE so prejeli le eno pritožbo, ki pravi, da je oglas moteč in da ponižuje ženske.

Presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:38 14. Marec 2012.

    Oglas ni prav nič grozljiv, prav dober je.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.