Gole Robbiejeve dogodivščine

Foto: Žurnal24 Tudi največjim zvezdam se kdaj pripeti najhujše. (Foto: EPA)
Sean Smith je avtor nove biografije o Robbieju Williamsu, v kateri razkriva divje plati zvezdnikovega življenja. Med drugim opisuje, kako je Robbie nekoč gol preskočil balkon, da bi prišel do seksa.
Oglej si celoten članek

Avtor v enem izmed poglavij opisuje, kako je pijan zvezdnik preskočil balkon nekega hotela, ker si je zaželel seksa z obsedeno oboževalko. Robbie je bil nekoč namreč poleg drog in alkohola odvisen tudi od seksa s svojimi oboževalkami.

"Tvegal je svoje življenje, samo, da bi lahko seksal z njo. Nag je preskočil balkon, nato pa je ugotovil, da sta oba v istem nadstropju," je zvezdnikovo zmedenost pojasnil Smith.

Pevec je svoje takratno početje pojasnil z besedami, da "lahko podre kogar hoče", ter da je bil skok na balkon veliko bolj zanimiv, kot pa trkanje na vrata.

Foto: Žurnal24 Robbie Williams

Nor na oboževalke
V knjigi je med drugim opisan tudi pripetljaj, ko je Robbiejev menedžer prišel v zvezdnikovo hotelsko sobo in zagledal nepozaben prizor. Robbie je skozi okno v sobo vlekel napol golo oboževalko.

Tudi njegov prijatelj Coco Colcough ima lepe spomine na glasbenika. "Dogovorjena sva bila, da se dobiva v nekem pubu. Ko sem prišel tja, sem zagledal oboževalko, ki je tiščala roko v Robbiejeve hlače. Mislim, da se mu ni niti sanjalo, kdo je bila."

Še več Robbiejevih dogodivščin je objavljenih v biografiji, ki naj bi kmalu prišla na prodajne police.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.