Globe: Kate za otroka tvegala življenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriški tabolid Globe poroča, da naj bi vojvodinja Kate imela resno zdravstveno težavo, ki jo britanski dvor skriva pred svetom.
Oglej si celoten članek

Kot še pišejo, naj bi se Kate pogumno borila za svojega še nerojenega otroka. S kakšno težavo točno se Kate spopada, ni znano.

Lepotička se je sicer pred nedavnim preselila nazaj v Kensingtonsko palačo. Pred tem je s princem Williamom živela na otoku Anglesey. Kot pravi vir, se je Kate preselila, ker se je bala, da bi se njeni popadki začeli daleč stran od Londona.

William že na poti k ženi

Uradni datum poroda je 13. julij. Prva poročila o popadkih so se v javnosti sicer pojavila že včeraj, a je šlo zgolj za lažni alarm.

Po zadnjih informacijah pa naj bi bil William že na poti k svoji soprogi. V Walesu, kjer dela kot pilot, je bil zanj že več dni pripravljen helikopter, ki bi ga takoj odpeljal k ženi, ko bi se začeli popadki. Helikopter je sedaj izginil. "Včeraj je še bil tam, danes pa ga ni več," je povedal očividec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.