Datum poroda je napačen!

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vojvodinja Catherine naj bi rodila v soboto, v kar pa očitno niti princ William ne verjame več.
Oglej si celoten članek

Že dolgo se ugiba, ali sporočeni datum Katinega poroda drži. Nemška revija Bunte trdi, da ne. Svojo domnevo potrjujejo z informacijo, da naj bi se William že dan po rojstvu svojega prvega potomca, se pravi v nedeljo 14. julija, prijavil na dobrodelni polo turnir. Ta naj bi se odvijal 160 kilometrov iz Londona. "Verjamem, da se William za udeležbo na turnirju ni odločil z lahkim srcem, saj želi biti ob ženi. A zaveda se, da bo dobrodelna organizacija, ki mu je zelo pri srcu, s turnirjem veliko pridobila,“ je izdal vir.

"Vojvoda se bo turnirja udeležil, če bo lahko, če pa ne bo utegnil, pa se turnirja ne bo udeležil,“ pa je diplomatsko sporočil predstavnik dvora, ki datuma poroda ni želel komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.