Franc iz Kmetije ni dobil obljubljene Rozike

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Rozika ni smela k Francu …
Oglej si celoten članek

Med oddajo Brez cenzure je po koncu Kmetije: Nov začetek potekalo glasovanje, kateri tekmovalec je najbolj zaznamoval lansko sezono omenjena šova. Po mnenju gledalcev je bil to Franc, ki mu je bila obljubljena tolažilna nagrada – krava Rozika, ki ga je med šovom izredno navdušila. Večkrat je povedal, da bi bili vsi lačni, če ne bi imeli te krave.

Franc je kravo na koncu sicer dobil, a ne Rozike. "Rozika je stara že 17 let. Stres bi bil prevelik, zato ni prišla k meni. Sem pa dobil njeno hčerko, ki je bila celo breja. Sem kar zadovoljen z njo, saj je tako pridna kot mama,“ je za Žurnal24 povedal simpatični Trboveljčan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:33 23. Januar 2016.

    mu je fukl izplačal obljubljeno ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.