Foto: V objemu nove srečen tudi bivši Tine Gaber

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Tudi ta je dolgonoga lepotica.
Oglej si celoten članek

S podjetnikom Klemnom Nicolettijem, ki se je nekoč ukvarjal s kripto valutami, v času koronakrize pa državi dobavljal hitre teste, je bila nekoč v zvezi tudi Tina Gaber, ki danes greje srce premierju Robertu Golobu. 

Nicoletti je bil "na tapeti" konec leta 2020 in v začetku 2021 in to zaradi posla, ki je državo stal skoraj milijon evrov. Hitri testi, zaradi katerih so za en dan ustavili testiranje, in luksuzno življenje dobaviteljev, je bila takrat v medijih najbolj vroča tema. Mladim podjetnikov je denar za ta posel posodil nekdanji politik Janko Jenko, oče naše znane vplivnice in podjetnice Anje Jenko, ki z Nicolettijem prijateljuje. Te dni je na Instagramu namreč objavila posnetke, na katerih Klemen praznuje rojstni dan in v naročju drži svojo novo ljubezen, brhko svetlolasko. 

Anja in Klemen pa nista le prijatelja, temveč sta lansko leto postala tudi poslovna partnerja

dezurni@styria-media.si

Foto: Instagram Klemen Nicoletti

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 16:34 8. April 2023.

    Kaj ni eden mnogih bivših natepačev Tince rekel- Golube najebao si ??

  • 16:10 8. April 2023.

    Po pravici povedano, fučka se mi za tole radodajko, vse njene bivše, sedanje in bodoče!

  • 13:47 8. April 2023.

    Je vredno Janezu imeti in plačevati aktiviste ob takšni marginalni temi. Propagandno maloumje itaj, vse prenese !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.