Estradnici v boj za isti lepotni naziv

Foto: Mediaspeed.net Kataya Foto: Osebni arhiv Manca Zupan
Pevka Kataya in playboyeva zajčica Manca Zupan se bosta kot tekmovalki pomerili na istem lepotnem tekmovanju.
Oglej si celoten članek

Kataya, ki se poleg petja ukvarja tudi s sinhronizacijo risank, se zdaj poteguje še za lepotni naziv Obraz Lencia, v njeni konkurenci pa je letos tudi simpatična Manca Zupan, ki se je v medijski svet podala kot playboyeva zajčica.

Obe lepotički bosta morali s simpatičnostjo in izvirnostjo prepričati strokovno žirijo, pred katero so se v preteklih letih že dokazovale znane Slovenke, kot so Sanja Grohar, Sandra Adam in Ula Furlan. Letošnja zmagovalka, ki bo predstavljala blagovno znamko Zlatarna Celje, bo znana septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.