Eric Dane že drugič očka

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Dedek Mraz ima letos polne roke dela. Včeraj naj bi prvič zibala Beyonce, v sredo pa sta starša postala igralca Rebecca Gayheart in Eric Dane.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik serije Talenti v belem Eric Dane in njegova žena Rebecca Gayheart sta v sredo pozdravila rojstvo hčerke Georgie Geraldine Dane. Mala Dana se je tako pridružila še ne dvoletni sestrici Billie Beatrice"Mamica in dojenčica sta srečni in zdravi. Billie je navdušena, nad tem, da je postala starejša sestra, očka pa se pripravlja na polno hišo žensk," je povedal družinski tiskovni predstavnik.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.