Elvis Jackson v Londonu pričakali Slovenci

Foto: Rok Djordjević Elvis Jackson Foto: Rok Djordjević Elvis Jackson Foto: Annelie Rosencrantz Elvis Jackson Foto: Annelie Rosencrantz Elvis Jackson Foto: Annelie Rosencrantz Elvis Jackson Foto: Annelie Rosencrantz Elvis Jackson
Skupina Elvis Jackson je preteklo sredo v okviru evropske turneje nastopila pred odlično razpoloženo množico, ki se je zbrala v londonskem klubu Purple Turtle.
Oglej si celoten članek

Elvis Jackson so na drugem nastopu v Londonu glasno podprli tako domači kot tudi slovenski obiskovalci, ki so na koncert prišli iz Slovenije, in tudi tisti Slovenci, ki živijo v Londonu. Klub Purple Turtle je bil skoraj poln, večer pa je bil v znamenju punk rocka, dobre volje in pozitivne energije.

Naši punk rokerji si s koncerti po Otoku vsak dan večajo število privržencev po Veliki Britaniji, s svojimi nastopi pa prepričujejo tudi največje dvomljivce. Kako so videti njihovi koncerti izven naših meja, si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.