Ecclestone spet pred oltar – s 46 let mlajšo

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Čeprav je Bernie Ecclestone po ločitvi od nekdanje žene Slavice zatrdil, da se ne bo nikoli več poročil, je moral pojesti besedo. Lastnik formule ena je namreč zaprosil svojo partnerico Fabiano Flosi.
Oglej si celoten članek

Britanski multimilijarder Bernie Ecclestone je oznanil, da se je zaročil s 46 let mlajšo Fabiano Flosi. "Zaročena sva in ne bova imela dolge zaroke," je povedal 82-letni Bernie ter dodal: "Presrečna sva. Vprašanje je le kdaj, ne ali se bova poročila. A datuma in kraja še nisva določila."

Bernie je svojo brazilsko odvetnico zaprosil z diamantnim prstanom v vrednosti 160 tisoč funtov oziroma skoraj 193 tisoč evrov, se je pa pošalil, da mu ni bilo treba poklekniti.

Prvi mož formule ena je bil pred tem 24 let poročen z nekdanjo hrvaško manekenko, Slavico Radić, od katere se je ločil leta 2009. Njuna ločitev je bila zelo burna in draga ter mu je pustila grenek priokus. Zdaj pa je s Fabiano, s katero sta skupaj dve leti, tako srečen, da je prepričan, da jima bo uspelo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.