Dojke prelepe zvezdnice niso več takšne

Foto: Profimedia harlotte McKinney Foto: Profimedia harlotte McKinney Foto: Profimedia harlotte McKinney Foto: Profimedia harlotte McKinney Foto: Profimedia harlotte McKinney Foto: Profimedia harlotte McKinney
Videti je drugačna.
Oglej si celoten članek

30-letno manekenko in igralko Charlotte McKinney so pred dnevi paparaci ujeli na plaži v Miamiju, kjer se je sprehajala v bikinkah s cvetličnim vzorcem, pozornost pa je pritegnilo njeno buhteče oprsje. Manekenka ima namreč vitko postavo in naravno velike dojke, kar je v svetu manekenstva prava redkost.  Kakšna je danes, si poglejte v galeriji.

Zvezdnica se je pred časom oklicala za ‘bombo z ogromnim oprsjem’, vseeno pa so mnogi opazili, da njeno oprsje ni tako bujno kot včasih (fotografije v črnih kopalkah), saj je tudi shujšala. Morda je izgubi kilogramov botroval njen nedavni razhod s fantom Nathanom Kostechkom, s katerim sta bila skupaj od njenega 23. leta. 

Spet drugi domnevajo, da je izguba teže posledica njene bolezni, s katero se bori že kar nekaj časa. Ko je bila na operaciji za odstranitev ledvice, so ji zdravniki diagnosticirali intersticijski cistitis, ki je boleče in kronično stanje mehurja. “Na bolečino zelo vpliva stres, tudi alkohol, kofein in pekoča hrana,” je povedala za Sollis Health in dodala, da ji pri premagovanju bolezni zelo pomagata joga in pilates.

Za Charlotte pravijo, da je bila na vrhuncu kariere od leta 2015 do leta 2018, ko so jo zaradi njene vloge v filmu Obalna straža klicali celo ‘nova Pamela Anderson’. Po tem se je manekenka vrgla v komedijo, kjer ji največ preglavic povzroča primerjanje z drugimi in visoka samozavest, ki je v svetu smešnih filmov nujna. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:08 7. Julij 2024.

    Em.P. …. Ce delas clanek o oprsju pisi normalno clovesko JOSKE ne pa dojke, ko da smo pr dohtarju!!! A …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.