Do užitka z ekstra majhnim penisom

Foto: Žurnal24 Za ekstra majhnega gospoda Limpyja boste odšteli približno 14 evrov. (Foto: SexT
Trg erotičnih igračk je popestrila nova kolekcija dildov, ki se od običajnih razlikujejo v tem, da so ekstra elastični. Na voljo so štiri različne velikosti – ekstra majhen, majhen, srednje velik in velik.
Oglej si celoten članek

Material, iz katerega je narejen novi dildo Mr. Limpy, vam omogoča, da ga raztegnete, kolikor želite, in z njim počnete, kar vas je volja. Proizvajalci obljubljajo, da boste z njim neizmerno uživali predvsem na zabavah, dekliščinah in fantovščinah.

 

Tokrat vam predstavljamo ekstra majhnega gospoda Limpyja, ki v dolžino meri le deset centimetrov, a ga lahko le z enim potegom povečate. Je izjemno mehek in prožen, uporabljate pa ga lahko kjerkoli in kadarkoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.