Dnevni horoskop za torek, 9. julija 2024

Foto: Google
Foto: Google
Iskali boste spremembe, ki bi vas lahko spodbudile k napredku, po katerem že nekaj časa hrepenite.
Oglej si celoten članek

Ponudila se vam bo priložnost, njen razplet pa bo odvisen od vas samih. Če želite, da se zadeva, s katero se že nekaj časa spogledujete, razvije v kaj več, boste morali zanjo tudi nekaj narediti. Želja po služenju drugim bo globoka čustvena potreba, ki jo bo treba zadovoljiti, da bi zaznali občutek lastne vrednosti. Skušajte pa se izogniti navidezni napetosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Spraševali se boste, zakaj vas določene težave ali nesporazumi doletijo takrat, ko se vam niti ne sanja, da bi se lahko zapletlo. Odgovor je v tem, da morate sprejeti tudi nepredvidljivost.

BIK
Če o nečem niste popolnoma prepričani, vas lahko popoldne, ko se bo luna nahajala v devici zagrabi panika. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, zato se skušajte njihovi težini izogniti.

DVOJČKA
Nikar se ne predajajte malodušnosti, saj vas čaka gora opravkov, ki bodo od vas zahtevali popolno zbranost. Težje kot običajno se boste soočali tudi z ljubezenskimi zadevami. 

RAK
Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v levu, se odločno usmerite v kakšen korak na področju osebne rasti. Razmišljali boste, da ste tudi na področju dela in denarja morda prepočasni. 

LEV
Na vsak način se boste želeli sprostiti in se posvetiti prijetnim področjem, vendar vas bodo močno obremenile poslovne in finančne zadeve, ki jih boste slej kot prej morali razrešiti. 

DEVICA
Vse, kar ste si zastavili, boste uspeli narediti, če ne boste dovolili, da manipulirajo z vami. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo, ter prisluhnili na umirjen način. 

TEHTNICA
Ker se vam bo zgodilo veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega, se boste odlično počutili. Samski, bodite bolj prodorni in pogumni in si drznite narediti odločilen korak.

ŠKORPIJON
Ker se bo veliko dogajalo, lahko za trenutek nastopi zmeda. Popoldne, ko luna prehaja v devico, boste trdno prepričani, da se morate na področju dela in denarja premakniti naprej.

STRELEC
Več ugodnih priložnosti na področju čustev lahko pričakujete predvsem tisti, ki ste bili v zadnjem času razočarani. Ne bo vam težko, preiti od besed k dejanjem in se postaviti zase.

KOZOROG
Kljub manjšim nesoglasjem, ki jih prinaša trmast pristop sodelavca, boste po daljšem pogovoru in podrobni razlagi našli skupen jezik. Na zasebnem področju pričakujte spremembe.

VODNAR
Zadeve, ki vas bodo zjutraj, ko bo luna še v levu, nenadoma presenetile, vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku boste ugotovili, da so vam lahko v prihodnosti v pomoč.

RIBI
Začutili boste, da nekaj, kar vam veliko pomeni, ni več tako,kot je bilo, namesto da tarnate, bi se bilo smotrno čim prej prilagoditi. Pri pomembnejših odločitvah ne mencajte preveč.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.