Dnevni horoskop za soboto, 21. januarja 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zelo ugoden čas, da se z energijo Mlaja znebite nepotrebnih drobnarij, ter vzorcev, ki vam več ne služijo v pravem smislu.
Oglej si celoten članek

Končno se prebujate in zaznavate pravo sliko, tudi če boste na svoji poti morali premagati več ovir. Za vas nič ne bo pretežko, saj so čustva na vrhuncu, prav tako tudi strast. Ne skrivajte svojih želja, raje se z njimi soočite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi energije Mlaja boste hrepeneli po prijetni družbi, pogovori bodo potekali brez konfliktov. Vaš občutek, da ste si končno zaslužili nekaj več, vas bo odpeljal na pravo stran.

BIK
Dokazati morate, da znate biti prilagodljivi, kar pa ne bo najbolj enostavno. Z dobro voljo boste delovali na vsakem koraku, pripravljeni boste na nove dogodivščine in nasmejani.

DVOJČKA 
Ljubezenske zadeve kljub energiji Mlaja ne bodo imele najboljše oblike. Odprite oči, preden gre vse, kar je zanimivega ter pomembnega mimo vas. Z iskrenostjo lahko rešite vse.

RAK
V domačem okolju vas bodo zasuli s svojimi težavami, zato boste intenzivno razmišljali, kako se otresti negativne energije. Skušajte se soočiti z zahtevami in se sprijazniti z dejstvi. 

LEV 
Poleg prijaznosti boste pokazali odločnost, ki je od vas nihče ni pričakoval. Ne boste se obremenjevali s kritiko, saj boste popolnoma prepričani vase. Uživali boste v pozornosti nasprotnega spola.

DEVICA
Priznajte si,  da vam je nekdo že dlje časa zelo naklonjen. Vse skupaj bo optimistično naravnano. Čeprav zapravljanje ni vaša strast, boste danes uživali v dolgih nakupih.

TEHTNICA 
Ne pozabite na napake, ki so se nizale v zadnjem obdobju in popazite glede situacije, ki bo ključnega pomena. Ne prepirajte se z nekom, ki razmišlja drugače, morda ima celo prav.

ŠKORPIJON
Povejte vse tisto, kar vam leži na duši. Vse kar se vam dogaja, lahko nadaljujete, saj vas spremlja močna podpora družine. Z lahkoto se boste naravnali na ugodne energije.

STRELEC 
Truditi se boste morali, da ohranite zbranost, saj boste kljub energiji Mlaja zelo nemirni. Če bo prišel trenutek, ko vam bodo popustili živci, se nujno poskusite zadržati in prešteti do pet.

KOZOROG 
Izjemno iznajdljivi boste, izzive boste z energijo Mlaja sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. Situacije bodo končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo okrepilo. 

VODNAR
Spomnili se boste na nekoga, ki o določeni zadevi razmišlja podobno. Ljubezen vas bo, ker boste nekoga močno pogrešali, morda celo obremenjevala. Pokličite, vprašajte, ne držite se nazaj.

RIBI
Manj kot si malenkosti privijate k srcu, lažje se boste soočili s svojimi preudarnimi  odločitvami. Sreča bo z energijo Mlaja na vaši strani, zato ne oklevajte, ampak se usmerite naprej.

 

Horoskop danes – za boljše odločitve v vašem življenju.

Preberite horoskop za danes tudi svojim najdražjim.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.