Dnevni horoskop za ponedeljek, 27. februarja 2023

Foto: Profimedia
Hitro se boste z energijo Prvega krajca želeli podati v akcijo, vendar vam lahko ravno hitenje prinese dodatne zaplete.
Oglej si celoten članek

Najboljša izbira na vseh področjih bo umirjen, diplomatski pristop, s katerim boste lažje pridobili prave odgovore ter rešitve. Kar si boste po tihem zaželeli, boste na vsak način želeli popeljati tudi v realno obliko. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Spoznali boste, da potrebujete le majhen namig, da bi se počasi premaknili in na področju kariere in denarja pokazali, česa ste sposobni. Majhen korak bo tisti, ki vodi k velikim stvarem.

BIK
Kljub luni v znamenju dvojčkov boste na vseh področjih delovali bolj globoko ter premišljeno kot običajno. Pomembno vam bo predvsem, da se povežete s podzavestjo ter telesu privoščite nego.

DVOJČKA
Previdni bodite na področju dela pri opravkih, ki zahtevajo od vas natančnost in popolno zbranost, saj se vam lahko zgodi, da spregledate malenkost, ki bo v prihodnje zelo pomembna. 

RAK
Spomnite se, kaj ste v domačem okolju obljubili, saj vam lahko nekdo v nasprotnem primeru zameri, kar bi slabo vplivalo na odnose v prihodnjem obdobju. Bodite predvsem iskreni!

LEV
Imeli boste več opravkov s finančnim področjem, kar vas bo zaradi neugodnega stanja na računu vznemirilo. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki se bliža. 

DEVICA
Na področju čustev se obetajo lepi, intenzivni in globoki trenutki z ljubljeno osebo. Samske device, povežite se z razigrano energijo dvojčkov in sreča se vam bo zagotovo nasmehnila.

TEHTNICA
Končno boste na področju kariere dočakali pravi trenutek. Čaka vas večji izziv. Pripravite se nanj, tako da povečate svojo samozavest ter preverite vse tiste faktorje, ki bi lahko bili morda sporni.

ŠKORPIJON
Funkcionirajte iz želje po uživanju sadov svojega delovanja, če boste to upoštevali, se vam bo odprla pot do rezultatov. Osredotočite se na smernico, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na pravi cilj. 

STRELEC
Ne imejte slabe vesti, če boste zaradi lune v dvojčkih na kariernem področju prišli do zaključka, da nimate urejenih vseh parametrov. Brez dodatnih zapletov boste rešili le tisto, kar je nujno.

KOZOROG
Prvi krajec vam bo omogočil, da boste brez slabe vesti bolj ležerni kot ste običajno. Naredili ne boste ničesar, kar ne bo nujno, kar lahko nekoga zelo zmoti, oziroma celo razjezi.

VODNAR
Nikar samo ne sanjajte o tem, kaj bi radi storili, saj se potem vedno ustavite le pri besedah in ne pri dejanjih. Znebite se odlašanja in se počasi postavite na trdna in realna tla.

RIBI
Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov, vendar jih lahko mirno preslišite in vztrajate pri začrtani poti. Verjemite, da vam bo za uslugo, ki jo boste nesebično ponudili marsikdo hvaležen.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.