Dnevni horoskop za petek, 17. februarja 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pričakujte resnost ter manjšo distanco v intimnih odnosih.
Oglej si celoten članek

Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. Te ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na dom in družinsko življenje, zato bodite previdni pri izbiri besed. Bodite pogumni, ko predstavljate spremembe, ki jih načrtujete že dlje časa. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če čutite, da je tisto, kar trenutno počnete, pristno, potem zaupajte svojemu instinktu. Pogovorite se o vsem, kar je sporno, in zaradi notranjega nemira ne ustvarjajte konfliktov. 

BIK
Ne pretiravajte s samohvalo, saj bodo tisti, ki vas obkrožajo, sami ugotovili, da nekaj resnično obvladate. Končno boste našli ravnovesje in določeno skladnost na področju ljubezni. 

DVOJČKA
Zavedati se boste začeli, da bo treba bolj stabilno postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej pri pripadnicah ženskega spola.

RAK
Imate občutek, da se lahko odločate sami, toda nekdo, ki je v vse skupaj vključen, se s tem ne bo strinjal. Pazite, še zlasti v pomembni situaciji, kjer bi morali pokazati iskrena čustva. 

LEV
Pridnost, vestnost in marljivost, ki jih prebuja energija lune v kozorogu, vas vodijo k uspešnemu zaključku. Popazite le, da si ne boste zadali preveč nalog in da jim boste kos v celoti.

DEVICA
Zabavo in druženje boste postavili na prvo mesto. Obveznosti pa preložili na kasnejše obdobje. Odprle se vam bodo vznemirljive poti, po katerih ste hrepeneli že nekaj časa. 

TEHTNICA
Umirjena energija kozoroga, ki diši po stabilnih odločitvah, bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju odgovorov na neprijetna vprašanja. V ljubezni se boste vračali nazaj in obujali spomine. 

ŠKORPIJON
Priznanje, da ljubite iz vsega srca, bo poglobilo čustva, zato z besedami nikar ne skoparite. Psihična nestabilnost se z luno v znamenju kozoroga počasi umika vstran. 

STRELEC
Tudi če vas bo zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje, da se v službi soočite z vsemi obveznostmi. Odločna in temperamentna energija vam bo v pomoč na ljubezenskem področju.

KOZOROG
Z obzirnostjo boste dosegli to, kar ste si zastavili, zato sledite mislim. V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča. Energija bo poudarila vašo privlačnost, zato boste tudi samski zagotovo opaženi.

VODNAR
V odnosih do drugih boste navdušeni nad vsem, kar vam bodo povedali, podoben pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Ne bodite presenečeni, če vam bo nekdo pripravil presenečenje.

RIBI
Če zaznavate le eno plat celotne zadeve, vas vse skupaj drži nazaj. Če boste na področju kariere delovali nezadovoljni in raztreseni boste težko uredili vse kar ste si zamislili.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.