Dnevni horoskop za petek, 11. oktobra 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Plutonom vas bo poneslo v svet domišljije, ki vam bo godil, vendar se ga nikar preveč ne oklepajte.
Oglej si celoten članek

Želeli boste urediti odnose, tudi tiste, ki so že nekaj časa močno skrhani. Ker se ne boste zavedali pravega razloga svojih korakov in dejanj, nikar prehitro ne sklepajte, še posebej na področju ljubezni, kjer vas bo vleklo v neodvisne korake. Priznajte tisto kar čutite, tudi če ne bo najboljše sprejeto. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

V prvi polovici dneva vam bo energija lune v kozorogu omogočila, da postanete na področju kariere bolj vztrajni, motivirani in enkrat za spremembo malo manj raztreseni ter nemirni.

BIK 

Opozorili vas bodo, da nekaj, kar počnete, ne pomaga pri napredku v skupini. Kritiko boste najprej negativno sprejeli ter se zaprli vase. Po tehtnem premisleku boste spoznali, da so imeli prav. 

 DVOJČKA

Dopoldne vas lahko luna v kozorogu usmeri v napačno zaznavo situacije, ki niti ni tako negativna kot izgleda na prvi pogled. Kmalu vam bo vse skupaj popolnoma jasno, zato bodite potrpežljivi.

RAK 

Kljub temu da nekdo preživi veliko časa z vami, ne boste prepričani, ali mu lahko nekaj večjega, kar se vam je zgodilo, brezpogojno zaupate. V kolikor zaznavate dvome, obdržite vse skupaj zase.

LEV 

Situacija, ki vas bo doletela, bo pokazatelj, zakaj bi se morali bolj ukvarjati s pomembnimi trenutki. Ljubezenske vibracije vas ne bodo prepričale, da bi jim spontano sledili.

DEVICA

Energije se bodo zaradi prehoda lune iz vodnarja v znamenje kozoroga prepletale iz svetle točke do nekoliko temnejše. Naj vas ne ustavijo tiste informacije, ki v bistvu niso pristne.

TEHTNICA

Na nekaj pomembnega boste pogledali iz drugega zornega kota. Zgrozili se boste nad svojimi nejasnimi koraki v preteklosti, saj ste najbolj pomembno točko očitno spregledali.

ŠKORPIJON

Pustite tistim, ki so drugačni, da gredo prosto pot in nikar ne prebujajte težav tam, kjer je vse umirjeno ter ustaljeno. Na finančnem področju skušajte poiskati bolj ugodno možnost.

STRELEC

Največ nevšečnosti se vam obeta na zasebnem področju, kar vas bo spravljalo v slabo voljo pri vseh stvareh, ki se jih boste lotili. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj dobro.

KOZOROG

Ne tvegajte takoj, ko bodo to od vas pričakovali, zmotilo vas bo, da tokrat ne morete sami postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti, kot je še pred kratkim delovalo na prvi pogled. 

 VODNAR

Vsega, kar je povezano s področjem čustev, se boste izogibali, saj bo na področju dela in denarja preveč resnih obveznosti, v katere se bo potrebno bolj intenzivno poglobiti. 

 RIBI 

Priznati si morate, da pretiravate ter da ne želite razumeti, da niso vsi tako nežni in pozorni, kot ste vi. Določena zadeva za katero vas močno skrbi, tudi tokrat ne bo izgubljena.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.