Deset šokantnih tragedij, za katere Hollywood upa, da jih bo svet pozabil

Foto: Profimedia Gabriella Cedillo Foto: Profimedia Gabriella Cedillo Foto: Profimedia jumper Foto: columbia pictures Harry O'Connor Foto: Youtube Sarah Jones Foto: Instagram Joi “SJ” Harris Foto: Instagram David holmes Foto: Twitter Michael R. Davidson Foto: Paramount G.I. Joe: Retaliation Foto: CCTV Nees Chan Kwok-hung Foto: Instagram Olivia Jackson
Med snemanji se je zgodilo ogromno tragičnih dogodkov.
Oglej si celoten članek

Tragedije se na filmskih prizoriščih dogajajo pogosteje, kot bi si studii želeli priznati. In včasih ti incidenti polnijo časopisne strani, še zlasti če gre za člane glavne zasedbe. 

Tako je svet takoj izvedel za tragično smrt sina Brucea Leeja, Brandona, ki so ga med snemanjem filma Vrana po nesreči ustrelili. Nazadnje se je veliko govorilo o filmarki Halyni Hutchins, ki jo je nenamerno ustrelil Alec Baldwin. Podobnih tragedij je ogromno, večine javnost ne pozna. Zbrali smo nekaj primerov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:40 4. November 2023.

    Lahko posnamejo pravo grozljivko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.