Demijina prva fotografija po zdravljenju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Igralka Demi Moore se je prvič po koncu zdravljenja oglasila na Twitterju – še vedno kot Mrs. Kutcher.
Oglej si celoten članek

Potem ko si je 49-letna zvezdnica Demi Moore vzela trimesečni premor na Twitterju, je v ponedeljek objavila svoj prvi tvit po 7. januarju – fotografijo, ki prikazuje, kako leži na postelji, zraven pa je pripisala: "Testiram ..."

Od začetka leta se Demi, ki je sicer že nekaj let redna uporabnica Twitterja in ima skoraj pet milijonov sledilcev, ni več oglasila na Twitterju, saj se je soočala z večjimi zdravstvenimi težavami, poiskati je morala celo nujno bolnišnično pomoč. Iz bolnišnice je nato odšla na zdravljenje zaradi zasvojenosti in motenj prehranjevanja.

Igralka se sicer na Twitterju še vedno predstavlja pod svojim starim imenom @mrskutcher, čeprav z Ashtonom Kutcherjem od novembra lani nista več skupaj. "Sprememba mojega Twitter imena trenutno ni na prednostni listi," je pojasnila že lani. "Žal mi je, da vas tako moti. Ali naj ne tvitam, dokler si ga ne spremenim? Ali je res pomembno?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:58 17. April 2012.

    Očitno te briga - kliknil si na novico.

  • 12:47 17. April 2012.

    Koga pa briga ona in njen pozdrav po zdravljenju. Saj si je sama kriva za to.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.