December bo družinsko obarvan

Foto: Žurnal24
Prisopihali smo v zadnji mesec leta 2010. Ta nam bo postregel s še posebno intenzivnimi izzivi in lekcijami na področju družine in medsebojnih odnosov.
Oglej si celoten članek

Navsezadnje je to čas druženja s sorodniki in osebami, ki jih sicer videvamo bolj poredko.
 
Prebudil se bo naš notranji otrok, neka ponovna zasanjanost in vera v pravljice. Obenem pa močan vpliv števila 6 jasno prikaže, katere sanje so umrle in so neuresničljive. To število je število poroke in družine, harmonije v odnosih in zasanjanosti; pod njegovim vplivom radi gradimo v oblakih. Obenem pa je število ločitev in razhajanj, kadar odnosi ne temeljijo na resnici, iskrenosti, medsebojnem spoštovanju in ljubezni.
 
Obeta se nam buren mesec, ko bodo čustva močna; naše reakcije mnogokrat preburne.
 
Kljub danim izzivom, vam želim čim bolj prijeten december in prijetno praznovanje novega leta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.