Cohen bo postal Freddie Mercury

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Potem ko je že drugič postal očka, je v javnost zdaj prišla novička, da naj bi Sacha Baron Cohen v biografiji skupine Queen upodobil vodilnega člana Freddieja Mercuryja.
Oglej si celoten članek

Filmska biografija bo opisovala glasbeno pot britanske skupine od najbolj ustvarjalnih in uspešnih let do legendarnega nastopa na koncertu Live Aid leta 1985. Biografija bo vključevala tudi Mercuryjev boj z aidsom, ki jo je izgubil leta 1991, ko je bil star 45 let.

 

Produkcijska hiša, ki bo posnela film, je že sporočila, da so dobili dovoljenja za uporabo večine Queenovih uspešnic, med njimi tudi We Are the Champions, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, Another One Bites the Dust in You’re My Best Friend.

 

Foto: Žurnal24 Freddie Mercury Live Aid Bono Paul McCartney

Manjka še režiser

"Queen je ena največjih rock skupin vseh časov in Freddie Mercury je bil izjemen glasbenik. S Sacho v glavni vlogi, dobrim scenarijem in podporo članov benda imamo odlično kombinacijo za ustvarjanje resnično dobre zgodbe o uspehu Queenov," je povedal Graham King, predstavnik produkcijske hiše GK Films and Tribeca Productions.

 

Film, ki naj bi se začel snemati prihodnje leto, je za zdaj še brez režiserja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.