Cocine fotografije ujezile Ice-T-ja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ko je Ice-T videl fotografije svoje žene Coco z nekim raperjem, je znorel.
Oglej si celoten članek

Igralca Ice-T-ja ne moti, kadar njegova žena Coco vesoljnemu svetu razkazuje svoje XXL-dojke in svojo XXXL-zadnjico. Ko pa se Coco stiska k drugemu moškemu, Ice-T ne pozna šale.

Potem ko je v javnost prišla fotografija Coco in raperja AP.9, je sicer zelo potrpežljivi zvezdnik ponorel. Svoji jezi je dal duška na Twitterju. "Večina fotografij je nespoštljivih in neokusnih. Zaradi nje sem videti kot d*** in tako se tudi počutim,“ je zapisal Ice-T in dodal, da se njeno obnašanje ne spodobi za poročeno žensko. Tvite je sicer pozneje izbrisal, še prej pa svoje sledilce pozval, naj o incidentu povprašajo Coco.

"Ice ima prav. Fotografije s tem moškim so res neokusne. Svojemu možu nisem izkazala spoštovanja. Sicer pa se med nama ni nič zgodilo. Le fotografirala sva se. Ica ljubim. Razumem, zakaj je jezen. Za to dejanje ni opravičila,“ pa se je na moževo pisarjenje odzvala Coco, ki je tudi izpostavila, da je srečno poročena.

Fotografijo, ki je ujezila zvezdnika, lahko vidite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.