Clooney zapel vročo Hrvatico

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Eden izmed najšarmantnejših hollywoodskih samcev se je zagrel za hrvaško lepotico.
Oglej si celoten članek

George Clooney naj bi noč v svoji losangeleški vili preživel s hrvaško manekenko Moniko Jakišić, s katero se spogledujeta že od leta 2004. "Ure in ure sta se pogovarjala, med njima je neverjetna kemija," je zaupal vir. Verjamete, da sta le klepetala? 33-letna lepotička in hollywoodski žrebec naj bi sicer že maja zasačili v londonskem klubu Loulou's, kjer sta se držala za roke in preplesala noč, čeprav je bil igralec takrat uradno še s Stacy Keibler. Od takrat sta nenehno na zvezi.

Novo srečo v ljubezni pa je prav tako našla Stacy, ki naj bi se s Clooneyem razšla zato, ker sta se zaradi dela na različnih koncih sveta oddaljila, neuradno pa si Keiblerjeva želi družine, ki Georgeu nikoli ni bila prioriteta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:19 4. Oktober 2013.

    "neverjetna kemija"....ha.h.ah.ah.ah.a

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.