Chrisu Brownu grozi zapor

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevec Chris Brown bi lahko šel za pol leta v zapor.
Oglej si celoten članek

Pevec zanika obtožbe, da je povzročil prometno nesrečo in pobegnil. V nesreči, ki se je zgodila maja v Los Angelesu, naj bi pevec drugemu vozniku prikril pravilne podatke zavarovalnice.

Pevčev odvetnik Mark Geragos vztraja, da je Brown dal pravilne podatke, vendar se je kmalu zatem začela preiskava primera. Iz pisarne losangeleškega tožilca so zdaj uradno vložili obtožbo zoper pevca, da je povzročil nesrečo in pobegnil, poleg tega pa ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Če ga bodo obsodili, bo za oba prekrška moral pevec za šest mesecev v zapor.

Če se bo izkazalo, da je Brown kršil svojo pogojno kazen, potem ko so ga leta 2009 obsodili zaradi napada na pevko Rihanno, bi lahko preživel še več časa za rešetkami.

Pevec se je znova odzval na Twitterju, kjer je zapisal, da ni odgovoren za nobeno kršitev, vse obtožbe pa označil za resnično smešne. "Ne gre za povzročitev nesreče in pobeg, če stopiš iz avta in si z drugim voznikom izmenjaš informacije (na obeh avtih pa ni nobene škode). To je resnično smešno," je zapisal.

"Imam veljavno vozniško dovoljenje in ženski sem dal točne informacije. Videla je kamere in skušala narediti sceno. Poklicala je policijo in mislila, da ji bo Chris Brown plačal, ko sem sam sledil vsem postopkom. Moji odvetniki te bodo kontaktirali. Ne bom prenašal izsiljevanja in rumenega tiska."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.