Bruce Willis besen na Ashtona

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Bruce Willis naj bi popolnoma znorel, ko je izvedel, da Ashton Kutcher vara njegovo bivšo ženo.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta se Bruce Willis in Demi Moore razšla že leta 2000, sta ostala v zelo dobrih odnosih. Tako naj bi igralec znorel, ko je izvedel za Ashtonove skoke v tuje postelje.

Njegov prijatelj je medijem zaupal, da se namerava 55-letni Bruce soočiti z mlado zvezdo serije Dva moža in pol. "Namerava se soočiti z Ashtonom in se resno pogovoriti z njim. Čeprav sta se z Demi razšla že leta 2000, jo še vedno šteje za del družine. Bruce je takšen, da če delaš težave nekomu, ki ga ima rad, je isto, kot če bi jih delal njemu," je povedal neimenovani igralčev prijatelj in dodal: "Verjel je, da Ashton ne bo prizadel njegove družine. Ko ga bo dobil, ne bo preveč lepo."

Bruce in Demi sta bila poročena 13 let in imata skupaj tudi tri otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.