Brezplačno na Psihomodo Pop

Foto: Žurnal24 V soboto, 5. februarja, bo tla Cvetličarne zatresla legendarna hrvaška skupina P
V soboto, 5. februarja, bo tla Cvetličarne zatresla legendarna hrvaška skupina Psihomodo Pop. Zurnal24.si bo na koncert popeljal pet srečnežev.
Oglej si celoten članek

Nagrajenci so Mojca Sila, Jan Polak, Tjaša Arko, Jerneja Kompan, Anja Šubic. Čestitamo!

Psihomodo Pop, na čelu s karizmatičnim pevcem Davorjem Gobcem, nas bo tudi tokrat dodobra prevetril z močno nabitim rockom v skladbah, kot so Kad sam imao 16, Osjećam se haj, mozak baj, baj, Frida, Natrag u garažu, Telegram Sam, Ramona in Ja volim samo sebe. Skupino poznamo po njenem načinu igranja, ki je pustil močan pečat na rock sceni nekdanje skupne države. Že 27 let, od nastanka skupine, se naslanjajo na primarni rock zvok skupin, kot so Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Lou Reed, Velvet Underground, T-Rex, The Vibrators in Ramones. Povsod jih radi vidijo in slišijo, s svojo pojavnostjo in scenskim nastopom pa nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.