Brata Wachowski sedaj sestri Wachowski

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Filmar Andy Wachowski je sedaj Lilly Wachowski.
Oglej si celoten članek

Štiri leta po tem, ko se je režiser Larry Wachowski spremenil v Lano Wachowski, se je javno kot transseksualec razkril tudi njegov slavni brat Andy, ki mu je sedaj ime Lilly.

V izjavi za medije z naslovom "Sprememba spola - brata Wachowski sedaj sestri“ je Lilly razkrila, da se je za javno pismo odločila, ker jo je poskušal novinar britanskega časnika Daily Mail prisiliti v intervju o tej temi.

"Vedela sem, da bom o tem nekoč morala spregovoriti. Ko živiš kot transseksualec, je to težko skriti. Potrebovala sem čas, da se na to pripravim, a očitno o tem ne odločam sama,“ pravi  Wachowskijeva, ki je še dodala, da se zaveda, da mnogi transseksualci nimajo takšne sreče kot ona. "Uživam podporo družine in lahko si privoščim zdravnike in terapevte, ki so mi dali možnosti, da ta proces preživim.“

Sestri Wachowski sta sicer najbolj znana po trilogiji Matrica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.