Bodo za smrt pevca One Direction krivili njo?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mayo Henry so posvarili, da bo svet krivdo, če bi se Liamu Paynu kaj zgodilo, zvalil nanjo.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia maya henry, liam payne Pevec One Direction, Liam Payne, je padel s tretjega nadstropja hotela v Buenos Airesu. Padca 31-letnik ni preživel. 

Liam je v Argentini počitnikoval z dekletom Kate Cassidy, s katerim je v zvezi približno dve leti. Pred njo je bil zaročen z Mayo Henry, o kateri se danes spet veliko govori. Manekenka je maja izdala knjigo Looking Forward, ki jo je navdihnilo njeno življenje. In ravno ta knjiga naj bi bila pevcu trn v peti.

Maya in Liam sta se spoznala leta 2019. Eno leto pozneje sta se zaročila, leta 2021 pa sta se za kratek čas razšla. Ljubezni sta dala nekaj mesecev pozneje še eno priložnost, a 2022 je bilo zveze spet konec. Tokrat dokončno, saj je Liam lepotico prevaral. 

Maya je razkrila, da so njo in njeno družino ljudje, ki so pevcu blizu, pred izdajo knjige nadlegovali. "Preden je knjiga izšla, je celo eden od njegovih prijateljev poklical mene in mojo mamo in rekel: 'Veš, zdaj ni pravi čas za [Liama], mislim, da ne bi smela izdati knjige. Ne gre mu dobro, in če se mu kaj zgodi, se ne boš krivila le ti, ampak te bo ves svet krivil," je v podkastu The Internet Is Dead le dva dni pred pevčevo smrtjo povedala 23-letna lepotica. 

Mayina knjiga govori o Mallory Hunt, ki se zaplete s pevcem skupine 5Forward! Oliverjem Smithom. Gre za opis toksičnega razmerja, polnega bolečine. Mallory se v nekem trenutku znajde pred usodno odločitvijo, ko ji partner postavi ultimat, naj izbere med njim in njunim nerojenim otrokom. Mallory nato naredi splav.

Maya ni nikoli potrdila, da ji je Payne postavil ultimat, je pa poudarila, da knjiga temelji na resničnih dogodkih. 

"Kar sem doživela, je zelo podobno tistemu, kar je v knjigi doživela Mallory. Imela sem zaplete in v bolnišnico sem morala tudi jaz sama," je pojasnila za People. "Počutiš se osamljeno, ko ti moški rečejo: 'Oh, občutek bo podoben močni menstruaciji, ne bo tako boleče, enostavno bo.' Kako lahko to trdiš, če tega nisi sam doživel? Ker sem na spletu videla ogromno zapisov ljudi, ki so govorili o tabletah za splav in kako boleče je to bilo zanje, sem to želela vključiti v knjigo. Prav neverjetno se mi zdi, da ženski razlagajo, kako se bo počutila," je še povedala in dodala: "Če bi bilo odvisno le od mene, tega ne bi naredila. Tudi če bi se odločila drugače, bi izgubila osebo, ki sem jo ljubila. To so bili težki pogovori. Ko zdaj pogledam nazaj, vidim, da se stvari zgodijo z razlogom."

Maya je Liama pred kratkim obtožila, da jo nadleguje in da ji z različnih profilov pošilja sporočila. Lepotica je celo najela odvetnika in proti zvezdniku sprožila pravne postopke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:13 17. Oktober 2024.

    Ketamin.

  • 09:05 17. Oktober 2024.

    Kot vse kaže do sedaj, pijan zdrogiranec je padel iz balkona, kaj ima veze njegova žrtev?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.