Bobby nezaželen ob hčerki in na pogrebu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bobby Brown je zelo razočaran, saj nekateri člani Whitneyjine družine ne želijo, da bi se udeležil pogreba.
Oglej si celoten članek

Prijatelji družine Houston so Bobbyja Browna opozorili, da ga družina ne želi videti na pogrebu Whitney Houston. Pevkin bivši mož za zdaj ni dobil nobenega uradnega sporočila Whitneyjine družine in upa, da bodo lahko zakopali bojno sekiro ter se posvetili žalovanju. Bobby se resnično želi udeležiti pogreba, predvsem zaradi tega, da bo lahko hčeri v oporo. Družina Houston mu namreč že od Whitneyjine smrti ne pusti stopiti v stik s hčerko Bobbi Kristino.

Bobby Brown je v Los Angeles pripotoval že v nedeljo, vendar mu stika z Bobbi ne dovolijo, čeprav jih neprestano prosjači po telefonu. Še posebno nastrojena proti Bobbyju je Cissy Houston, Whitneyjina mama, ki hčerinega bivšega moža sovraži že leta.

 

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.