Bo Jasna odvrgla krpice za Playboy?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Jasno Kuljaj so ujeli na sestanku z urednikom revije Playboy Borutom Omerzelom. Le o čem sta klepetala?
Oglej si celoten članek

"Sestankujem z marsikom, iz nekaterih sestankov se kaj zgodi, iz drugih pa nikoli nič. Kaj več pa vam zaenkrat ne morem povedati," nam je o skrivnostnem sestanku z urednikom revije Playboy dejala Jasna Kuljaj. Nekaj krpic so za omenjeno revijo, ki na prvih straneh diskretno razgalja znane Slovenke, odvrgle že številne estradnice ... In kako daleč bi šla Jasna, če bi se odločila za fotografiranje v Playboyu?

"Večkrat sem že povedala, da z goloto nimam težav. Ne vidim razloga, da bi svetu pokazala vse, kar imam, lepo žensko v zapeljivih in pomanjkljivih oblačilih pa je vedno lepo videti," nam je razkrila voditeljica resničnostnega šova Zmenek na slepo, ki je navdušena nad veliko gledanostjo prve oddaje, a pravi, da ena lastovka še ne prinese pomladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 16:53 21. Januar 2014.

    Na modne kataloge in slične revije prihajajo mlada dekleta, ne pa odslužene koklje..<br />Prizanesite nam.

  • 16:26 21. Januar 2014.

    punca, kar ostani v krpicah, prestara in nezanimiva za to revijo.....buhaha

  • 15:53 21. Januar 2014.

    Če jo je cime vidu..?? zakaj jo nebi še jast..!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.