Bo Heidijin bivši izgubil vse?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Znani nemški varnostnik pravi, da bo Martin Kristen, nekdanji partner in varnostnik manekenke Heidi Klum, težko našel novo službo.
Oglej si celoten članek

Včeraj je odjeknila vest, da je nemška manekenka Heidi Klum spet samska. Po 18 mesecih ljubezni se je razšla z 41-letnim Južnoafričanom Martinom Kristenom, ki je bil pet let tudi njen telesni stražar.

Vzrok za konec ljubezni, ki je pomenil tudi konec delovnega razmerja, še ni znan, nemški mediji pa špekulirajo, da Kirsten ni bil primeren moški zanjo, saj se njegova kariera s kariero 40-letnice ne more primerjati.

Težko bo našel novo službo

Michael Kuhr, znani nemški telesni stražar, ki je med drugim varoval tudi kanclerko Angelo Merkel, je proti zvezam med varnostniki in njihovimi varovanci. "To ne gre. Ko se zaljubiš, te službe ne moreš več dobro opravljati,“ je povedal Kuhr in dodal, da so verjetno tudi iz tega razloga takšne zveze zelo redke.

"Varnostnik ima o svojem varovancu veliko informacij. Je del družine. Posluša težave in daje nasvete. Zelo hitro se iz takšnega odnosa lahko razvije kaj več,“ razlaga Kuhr, ki meni, da je Heidijin bivši v zelo težkem položaju. "Zdaj je zaznamovan, saj so takšne ljubezenske zveze v tem poslu redke.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.