Heidi spet na trgu samskih

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Heidi Klum je končala 18-mesečno romanco s svojim telesnim stražarjem Martinom Kristenom.
Oglej si celoten članek

Heidi Klum je po letu in pol ponovno na trgu samskih. Manekenka in voditeljica je pred nekaj tedni končala zvezo s svojim telesnim stražarjem Martinom Kristenom, s katerim se je zbližala nekaj mesecev po ločitvi od pevca Seala. "Martin je bil ob njej v najtežjih časih, za kar mu bo vedno hvaležna," je zaupal manekenkin bližni prijatelj.

Klumova pa je z Martinom, ki je bil več kot pet let osebni stražar njene družine, končala tudi poslovno sodelovanje. "Vse se zgodi ob pravem času. Martin ji je bil v veliko podporo, drug drugemu sta stala ob strani, zvezo sta prerasla, a ostajata prijatelja," je še izdal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:36 28. Januar 2014.

    On ji je stal ob strani.. on pa ležala pod njim+ jahala...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.