Bo Anja našla svojega lubija?

Foto: Arhiv organizatorja Anja Baš, Rock Partyzani Foto: Arhiv organizatorja Anja Baš, Rock Partyzani
Rock Partyzani predstavljajo videospot za pomladno uspešnico Moj lubi.
Oglej si celoten članek

Glavno vlogo v simpatičnem, barvitem in sproščenem videoizdelku je prevzela pevka skupine Anja Baš, za režijo spota pa je poskrbel Dejan Babosek - Babo.

Rock Partyzani so videospot posneli v Ljubljani v prvih toplih pomladnih dneh. Tudi tokrat so privabili mnogo zanimanja mimoidočih, sami pa pravijo, da so se na snemanju zelo dobro počutili in se neizmerno zabavali.
 
Skladba Moj lubi je malce drugačna skladba, kot smo jih vajeni iz tabora Rock Partyzanov. Zaznamujejo jo sproščeno besedilo, umirjena in mladostna melodija ter Anjin nežni vokal.
 
Anja v videospotu išče svojega lubija iz Titove številka 3. Ali ji bo na koncu namenil pozornost, ki si jo več kot zasluži?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.