Mišo Jović, ki je v šovu Gostilna išče šefa na Bineta Volčiča naredil tako dober vtis, da ga je ta vzel v kuharsko ekipo svojega bistroja Monstera bistro, je za dva tedna odšel na Dunaj, kjer si bo v bistroju Labstelle nabiral novo znanje. "Zato bomo 9. februarja zagotovo zaštartali s še večjo zagnanostjo!“ je prepričan Bine.
Bistro Labstelle na svoji spletni strani poudarja pomen regionalnih in sezonskih sestavin, kar je značilno tudi za Volčičevo kuhinjo. "Odkrita naj bo, a ne dolgočasna. Povezana z regijo, a z urbanim pridihom. Simpatično sveža, a tudi malo prefinjena. Naša kuhinja. Narejena iz najboljših sestavin, brez odvečnih okraskov. Sezonske jedi za velik apetit,“ piše na njihovi spletni strani.
Pri Binetu je sicer nekaj časa delal tudi Žan Tominšek, a sta se kuharja razšla. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.
Bineta Volčiča zapustil kuhar Mišo Jović
Mišo Jović je odšel v Avstrijo.
pameten človek tale jović.pri binetu se bolj težko kaj naučiš
Nevem če je dva tedna šnelkurza zadostuje da se kaj nauči,vsaj tisti ki se resno ukvarjajo s kulinariko drugače delujejo.
Nevem če je dva tedna šnelkurza zadostuje da se kaj nauči,vsaj tisti ki se resno ukvarjajo s kulinariko drugače delujejo.