Big Brother: Tako Mašo po Facebooku provocira Erikov oče

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Big Brother. Kako se vam zdi objava Igorja Königa, Erikovega očeta?
Oglej si celoten članek

Pod fotografijo Maše in njenega fanta Davida je Erikov oče, Igor König, objavil fotografijo svojega sina in številko, preko katere lahko gledalci za Primorca oddajo glas. "Na to gledam kot na provokacijo, ugotovila pa sem, da je bolje, da takšne stvari ignoriraš. Če molčiš, desetim odgovoriš. Na tak nivo se ne spuščam,“ je akcijo za naš portal pokomentirala svetlolaska, ki navija za Jadranko.

Maša in Erik sta si bila v šovu zelo blizu. Erik ni skrival svojih čustev, a mu jih Maša ni vračala, saj jo je zunaj čakal fant. Ko je prišla iz šova, je ugotovila, da Erik do nje ni bil vedno iskren. "Videla sem veliko stvari, nad katerimi sem bila šokirana in razočarana, na primer Erikove izjave o otipavanju. Nad tem sem bila res šokirana, saj se to nikoli ni zgodilo,“nam je v intervjuju razkrila.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:03 7. Junij 2016.

    Le občano pogledam za nekaj minut to BB sranje. Kot je videti je ta narcisoidni Erik ena velka zguba in …

  • 13:28 7. Junij 2016.

    Her ŠajzeKENIG...ne pozabt dons pridet po svoje razočaranje...<br />Ljubljančani mu odpovedujemo gostoljubje....

  • 12:55 7. Junij 2016.

    Sveta Maša!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.