Bieberja vrgli iz kluba

Foto: EPA
Foto: EPA
Ker še ni polnoleten, se je moral pevec Justin Bieber posloviti od žuranja v enem izmed lokalov.
Oglej si celoten članek

Ne glede na to, da je svetovno slaven, ima veliko denarja in se zadnje čase vede zelo zvezdniško, je moral Justin Bieber ostati pred vrati nočnega kluba Lure v Hollywoodu. V klub je poskušal vstopiti okoli 19. ure, vendar so ga še pravočasno zagledali varnostniki in ga pospremili iz stavbe.

"Nekdo od njegove ekipe je prišel tisti dan nekaj ur prej v lokal in povedal, da bo prišel Justin. V klubu so mu rekli, da mu ne bodo dovolili vstopa, ker še nima 21 let. Bieber je vseeno prišel in se poskušal vtihotapiti skozi zadnja vrata," je povedal vir.

Ko so ga varnostniki pospremili ven, je bil vidno osramočen. Hotel, kje je bival, je zapustil okoli polnoči. Še pred tem pa se mu je uspelo prebiti v nekaj drugih klubov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.