Bieber zatrapan v Emmo Watson

Foto: Žurnal24 Čeprav si je ostrigla lase, je za Justina še vedno prava lepotica. (Foto: Flynet
Justin Bieber je priznal, da mu je glavo zmešala Emma Watson, zvezdnica filma Harry Potter.
Oglej si celoten članek

Pri komaj 16. letih lomilec najstniških src Justin Bieber že pogleduje za starejšimi ženskami. A to še ni vse. Očitno mlademu zvezdniku glavo mešajo predvsem Angležinje. Pred kratkim je izjavil, da je Cheryl Cole naravnost čudovita, tokrat pa je zaljubljen v 20-letno Emmo Watson.

Zvezdnico Harryja Potterja, ki si je pred kratkim na kratko postrigla lase, bi rad povabil na zmenek. "Z veseljem bi jo peljal na večerjo. Bilo bi čudovito, če bi prišla na enega od mojih koncertov, potem bi se lahko še malo družila," je medijem na glas zaupal svoje želje.

Vendar bodo njegove sanje ostale zgolj pri željah, saj se Emma trenutno videva s pevcem skupine One Night Only Georgom Craigom. Vseeno, poskusiti ni greh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.