Beyoncéjin malček na poti?

Foto: Flynet
Foto: Flynet
V newyorški porodnišnici naj bi bili že pripravljeni na prihod trenutno najbolj pričakovanega hollywoodskega malčka, prvega otroka pevke in njenega moža Jay-Z-ja.
Oglej si celoten članek

Le še vprašanje časa je, kdaj naj bi r'n'b diva Beyoncé razveselila z novico o rojstvu njenega prvega otroka, poročajo ameriški medij. Bolnišnično osebje v porodnišnici St Luke's Roosevelt v New Yorku naj bi bilo namreč že v pripravljenosti na "zvezdniški prihod", ki naj bi bila ravno visoko noseča Beyoncé.

Zvezdnica naj bi imela v porodnišnici, znani po diskretnosti in vrhunski zdravstveni oskrbi, rezerviranega pol nadstropja za prihod svojega malčka, rodila pa naj bi v istih prostorih kot njena pevska kolegica Alicia Keys lani.

Pevka, ki je svojo nosečnost pompozno oznanila avgusta na MTV-videonagradah, je bila sicer še pred kratkim tarča natolcevanj, da v resnici sploh ni noseča, ampak da nosi umetni trebušček, otroka pa naj bi ji donosila nadomestna mati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.