Beyoncé že drugič noseča

Foto: © Mike Stone / Reuters
Foto: © Mike Stone / Reuters
Pevka Beyoncé naj bi s svojim možem Jay-Z-jem pričakovala drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Pevka, ki je januarja lani prvič postala mamica hčerki Blue Ivy, naj bi bila spet v veselem pričakovanju. Nosečnost naj bi potrdilo več virov. Zvezdnica svoj napeti trebušček skrbno skriva, nekatere fotografije pa kažejo ravno nasprotno.

Pred kratkim je pevka razkrila, da bi svoji hčerki rada dala sestrico, saj je tudi sama zelo uživala s svojo mlajšo sestro Solange Knowles, ko je odraščala. "Želim si še otrok. Moja hčerka potrebuje družbo. Mi je pa vloga velike sestre zelo všeč," je povedala prejšnji teden v intervjuju za ABC. Kdaj se bo zgodilo, da bo njena hčerka dobila sestrico, pa ni bila natančna. "Nekoč se bo, ko se bo," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.