Beyoncé bo zibala

Foto: Flynet Beyoncé Foto: Žurnal24 Beyonce na MTV nagradah Foto: Reuters Beyonce na MTV nagradah Foto: Žurnal24 Beyonce na MTV nagradah Foto: Žurnal24 Beyonce na MTV nagradah Foto: Reuters Beyonce na MTV nagradah
29-letna pevka Beyoncé je včeraj na podelitvi MTV nagrad navdušila javnost – ne le s svojim glasom, temveč tudi z najnovejšim razkritjem. Njen trebušček izdaja, da je že nekaj časa noseča.
Oglej si celoten članek

V ZDA so podelili videonagrade MTV – ob tem pa je precej pozornosti vzbudila pevka Beyoncé, ki je v sladkem pričakovanju. Na rdečo preprogo in kasneje na oder je zakorakala v obleki, ki prav nič ni skrivala, da je pevka noseča že nekaj mesecev.

Navdušenja ob razkritju novice R&B-pevka, ki bo 4. septembra praznovala 30. rojstni dan, ni skrivala. Beyoncé je sicer od leta 2008 poročena z 41-letnim raperjem Jay-Z-jem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.